Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kirjoittelen ajan kanssa vähän enemmänkin, mutta aloitetaan ruuanlaitto"filosfiastani". Syön siis vegaanisesti, ja sitä ennen olin reilu parikymmentä vuotta laktovege. Pyrin tekemään oikeastaan kaiken alusta lähtien itse; valmistuotteita ostan lähinnä testimielessä, eli harrastan siis teollisuusvakoilua. Tykkään yhdistellä voimakkaita, erikoisiakin makuja, ja aika harvoin tulee tehtyä "maltillista" perusruokaa. Hävikin minimointi on minulle erityisen tärkeää, ja jalostankin edellispäivän ruuanjämät aina kokonaan uudeksi ruuaksi; samaa ruokaa en halua syödä enää seuraavana päivänä. Siksi monasti postaukset saattavat vaikuttaa eräänlaiselta ketjulta, kun tavallaan seuraavana päivänä jatkan siitä, mihin edellisenä jäin. Ruuan monipuolisuus, maukkaus ja terveellisyys on minulle erittäin tärkeää, ja ilokseni olen huomannut, että sen ei tarvitse tarkoittaa huimia kauppalaskuja. Meidän kahden aikuisen taloudessa ruokakulut ovat keskimäärin 200 euroa kuussa, enkä koe edes pihisteleväni missään. Valinnoilla on merkitystä!

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?