Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Chilinen vadelma-lakritsi-kookoskakku

Lisätty 20.08.2019

Tämän nimihirviön takana ei piilottele mikään makujen sekamelska, vaan oikeasti mitä herkullisin yhdistelmä. Itse käytin hieman liian laimeaa chiliä, potkua olisi saanut olla enemmänkin. Mutta oman maun mukaan sitä voi lisätä. Kakku on superhelppo ilman vatkaamisia tms. ja helppo muokatakin, kun vaihtaa toiset marjat, ja kokeilee vaikka halutessaan kaakaojauhetta lakritsin tilalle. Vaihtamalla jauhot gluteenittomiin sopii myös keliaakikolle.

KAKKU

3 dl vadelmia

3 1/2 dl jauhoja

1 dl kookoshiutaleita (voi korvata 1/2 dl jauhoja jos ei pidä kookoksesta)

2 dl fariinisokeria/kookossokeria tms tummaa

1 1/2 rkl raakalakritsijauhetta

2 tl tuoretta silputtua chiliä

1 tl leivinjauhetta

1/2 tl ruokasoodaa

3/4 dl öljyä

2 dl kasvikermaa

Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Sekoita kuivat aineet ja vadelmat+chili, ja lisää nestemäiset ainekset. Kaada (tarvittaessa öljyttyyn jauhotettuun) vuokaan, ja paista noin 40 minuuttia. Anna hieman jäähtyä ennen kumoamista.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?